Lørdagskupongen uke 38

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Arsenal vinner hjemme over West Ham United og Manchester United vinner hjemme over Crystal Palace. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut og at kamp 11 Stoke—Bristol City trekkes.

Arsenal vant 3-0 på bortebane over Fulham i sesongpremieren. Endte sist sesong på 8. plass med 10-6-3 og 36-24 i målforskjell på hjemmebane. West Ham United tapte sesongpremieren med 2-0 på hjemmebane for Newcastle United. Endte siste sesong på 16. plass, 17 poeng bak vertene, med 4-5-10 og 19-29 i målforskjell på bortebane. Vant 3-0 på hjemmebane over Charlton Athletic, som spiller i League One, på tirsdag i 2. runde i ligacupen. Arsenal har vunnet de fem siste tilsvarende møtene mellom lagene. SIKKER H.

Lørdag 19. september kl. 16:00 U-tips 96
1 Vålerenga—Molde NOR Eliteserien U HUB
2 Sarpsborg 08—Mjøndalen NOR Eliteserien H HB
3 Arsenal—West Ham ENG Premier League H H
4 Manchester United—Crystal Palace ENG Premier League H H
5 Leeds—Fulham ENG Premier League H H
6 Brentford—Huddersfield ENG Championship H HU
7 Luton—Derby ENG Championship H H
8 Middlesbrough—Bournemouth ENG Championship B UB
9 Norwich—Preston ENG Championship U HU
10 Sheffield Wed—Watford ENG Championship H H
11 * Stoke—Bristol City ENG Championship H HB
12 Swansea—Birmingham ENG Championship H H
* Kamp 11 Stoke—Bristol City trekkes

Manchester United endte sist sesong på 3. plass med 10-7-2 og 40-17 i målforskjell på hjemmebane og sesongåpner på hjemmebane. Crystal Palace vant 1-0 på hjemmebane over Southampton i sesongpremieren. Endte sist sesong på 11. plass, 14 poeng bak vertene, med 5-5-9 og 16-30 i målforskjell på bortebane. Tapte for Bournemouth, som spiller i Championship, på bortebane etter straffesparkkonkurranse på tirsdag i 2. runde i ligacupen. Crystal Palace vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong men nå vinner vertene. SIKKER H.

Skriv ut