Lørdagskupongen uke 38

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Southampton og den andre sikre hentes fra Championship der Leeds United vinner hjemme over Birmingham City. Legg merke til at Manchester City og Manchester United spiller kamper i Champions League og at Sheffield Wednesday, Birmingham City og Middlesbrough spiller kamper i Championship etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool ligger på 2. plass, som et av to lag med fem seire etter fem serierunder, og 11-2 i målforskjell. På hjemmebane har laget slått West Ham United (16) og Brighton & Hove Albion (14). Laget slo franske Paris Saint-Germain med 3-2 på hjemmebane i sin første kamp i gruppe C i Champions League på tirsdag med en scoring på overtid. Southampton ligger på 13. plass, ti poeng bak vertene, med 1-2-2 og 6-6 i målforskjell med en av hver på de tre siste. På bortebane har laget tapt for Everton (10) og vunnet over Crystal Palace (12). Liverpool vant begge oppgjørene mellom lagene i Premier League sist sesong, etter at fire oppgjør i 2016/17 sesongen endte med to uavgjorte i Premier League og to tap i semifinalen i ligacupen. SIKKER H.

Lørdag 22. september kl. 16:00 U-tips 96
1 Brighton & Hove Albion—Tottenham ENG Premier League U HUB
2 Burnley—Bournemouth ENG Premier League B B
3 Cardiff City—Manchester City ENG Premier League U UB
4 Crystal Palace—Newcastle United ENG Premier League H H
5 Leicester City—Huddersfield Town ENG Premier League H H
6 Liverpool—Southampton ENG Premier League H H
7 Manchester United—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H HU
8 Aston Villa—Sheffield Wednesday ENG Championship H H
9 Derby County—Brentford ENG Championship B HB
10 Leeds United—Birmingham City ENG Championship H H
11 Middlesbrough—Swansea City ENG Championship H HU
12 Stoke City—Blackburn Rovers ENG Championship H HB

Leeds United ligger på 1. plass med 5-3-0 og 18-5 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-0 og 8-1 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort. Birmingham City ligger, før onsdagens hjemmekamp, på 21. plass og 13 poeng bak vertene, med 0-5-2 og 5-7 i målforskjell med tre uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 2-4 i målforskjell med uavgjort i siste kamp. Lagene vant hver sin hjemmekamp sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut