Lørdagskupongen uke 37

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, en kamp fra OBOS-ligaen, fem kamper fra Premier League og fire kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Southampton. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Odd – Lillestrøm, der Lillestrøm vant det omvendte oppgjøret i mai, mens Odd har vunnet de tre siste tilsvarende oppgjørene, med HU. Den andre halvgarderte hentes fra Championship, Derby – Stoke, der Derby har spilt tre uavgjorte på rad på hjemmebane, med HB. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipesene er lagt ut.

Manchester City startet seseongen med tap på bortebane for Tottenham (7), men har etter det vunnet alle sine tre kamper og ligger på 5. plass med 11-1 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt seier over Norwich (20) og Arsenal (16), begge med 5-0. Southampton ligger på 14. plass, og jakter sin første seier etter tre uavgjorte på rad og tap på bortebane for Everton (8) i serieåpningen, med en målforskjell på 4-6. På bortebane har laget også spilt uavgjort mot Newcastle (19) og målforskjellen er 3-5. Manchester City har vunnet de fire siste tilsvarende møtene, med en målforskjell på 15-5. SIKKER H.

Lørdag 18. september spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Kristiansund-Haugesund NOR Eliteserien H H
2 Odd-Lillestrøm NOR Eliteserien H HU HU
3 Ranheim-Stjørdals-Blink NOR OBOS-ligaen H H
4 Aston Villa-Everton ENG Premier League B B
5 Liverpool-Crystal Palace ENG Premier League H H
6 Burnley-Arsenal ENG Premier League U HUB
7 Manchester City-Southampton ENG Premier League H H H
8 Norwich-Watford ENG Premier League H HB
9 Cardiff-Bournemouth ENG Championship H HB
10 Derby-Stoke ENG Championship H HB HB
11 Preston-West Bromwich ENG Championship B HB
12 Queens PR-Bristol City ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.