Lørdagskupongen uke 36

Lørdagskupongen inneholder en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra den 4. serierunden i Premier League og fem kamper fra den 6. serierunden i Championship. Den første sikre hentes fra det norske innlaget på kupongen der Brann vinner hjemme over Sogndal og den andre sikre hentes fra Championship der Leeds United vinner hjemme over Burton Albion.

Brann ligger på 3. plass, ett poeng bak Sarpsborg 08 og tre poeng foran Molde, med 9-7-4 og 39-19 i målforskjell med to seirer på rad før VM-kvalifiseringskampene. På hjemmebane er statistikken 6-3-1 og 24-5 i målforskjell med seier over Odd (7) i siste kamp etter tapet for tabellnabo Sarpsborg 08 (2) og Brann har scoret flest og sluppet inn færrest mål av lagene på hjemmebane i årets sesong. Sogndal ligger på 13. plass, 11 poeng bak vertene, med 6-5-9 og 24-30 i målforskjell med seier hjemme over tabellnabo Kristiansund BK (14) i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-6 og 7-19 i målforskjell med tre uavgjorte og to tap på de fem siste etter seieren over Molde (4) 16. mai. Brann vant tilsvarende oppgjør i fjor og vant i det omvendte oppgjøret i år og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 9. september 15:55 U-tips 96
1 Brann—Sogndal NOR Eliteserien H H
2 Stoke City—Manchester United ENG Premier League B B
3 Arsenal—Bournemouth ENG Premier League H H
4 Brighton & Hove Albion—West Bromwich Albion ENG Premier League H HU
5 Everton—Tottenham ENG Premier League H HU
6 Leicester City—Chelsea ENG Premier League U UB
7 Southampton—Watford ENG Premier League H HB
8 Aston Villa—Brentford ENG Championship H H
9 Fulham—Cardiff City ENG Championship B HUB
10 Leeds United—Burton Albion ENG Championship H H
11 Norwich City—Birmingham City ENG Championship H H
12 Sunderland—Sheffield United ENG Championship H HU

Leeds United ligger på 3. plass med 3-2-0 og 7-2 i målforskjell med to seirer på rad. På hjemmebane har laget to uavgjorte på rad og 0-0 i målforskjell. Burton Albion ligger på 21. plass, syv poeng bak vertene, med 1-1-3 og 4-9 i målforskjell med uavgjort og seier på hjemmebane i de to siste kampene etter tre tap på rad. På bortebane har laget to tap og 1-6 i målforskjell. Leeds United vant tilsvarende oppgjør forrige sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut