Lørdagskupongen uke 36

Landslagspausen er ferdig og seriefotballen starter igjen og lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, åtte kamper fra Premier League og tre kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Aston Villa. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Stabæk – Viking, der de fire siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier League, Southampton – West Ham, der Southampton har spilt uavgjort i de to siste kampene og West Ham spilte uavgjort i sin siste kamp, med HB. Legg merke til at BBC melder at åtte brasilianske spillere nektes å spille Premier League-kamp i helgen. Dette da Premier League-klubbene nektet å fristille landslagsspillere som skulle spille i land som var rødlistet med hensyn til smitte. Spillerne det gjelder er Alisson, Fabinho og Roberto Firmino for Liverpool, Ederson og Gabriel Jesus for Manchester City, Thiago Silva for Chelsea, Fred for Manchester United og Raphina for Leeds. Lørdag bekrefter Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) at Premier League-spillerne som har vært på samling i Sør-Amerika slipper karantene.

Chelsea har startet sesongen med to seiere og spilte uavgjort på bortebane mot Liverpool (5) i sin siste kamp og målforskjellen er 6-1. På hjemmebane har det blitt seier over Crystal Palace i serieåpningen med 3-0. Aston Villa har startet sesongen med en av hver og målforskjellen er 5-4. På bortebane har det blitt tap for Watford i serieåpningen med 3-2. Det tilsvarende oppgjøret sist sesong endte uavgjort, mens Aston Villa vant det omvendte oppgjøret. Før det hadde Chelsea vunnet de fem siste tilsvarende oppgjørene og de vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 11. september spillefrist kl. 15:55 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Lillestrøm-Brann NOR Eliteserien H H
2 Stabæk-Viking NOR Eliteserien B HB HB
3 Chelsea-Aston Villa ENG Premier League H H H
4 Arsenal-Norwich ENG Premier League H H
5 Brentford-Brighton ENG Premier League U HU
6 Leicester-Manchester City ENG Premier League U HUB
7 Manchester United-Newcastle ENG Premier League H H
8 Southampton-West Ham ENG Premier League B HB HB
9 Watford-Wolverhampton ENG Premier League B B
10 Coventry City-Middlesbrough ENG Championship H HU
11 Reading-Queens PR ENG Championship B UB
12 Stoke-Huddersfield ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.