Lørdagskupongen uke 36

Lørdagskupongen henter syv kamper fra League One og fem kamper fra League Two i England. Den første sikre hentes fra League One der Fleetwood Town vinner hjemme over Oxford United og den andre sikre hentes fra League Two der Plymouth Argyle vinner hjemme over Oldham Athletic. Legg merke til at kamp 3 Portsmouth – Southend United og kamp 6 Shrewsbury Town – Peterborough United trekkes.

Fleetwood Town ligger på 9. plass med 3-1-2 og 10-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 5-2 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort. Oxford United ligger på 18. plass, fem poeng bak vertene, med 1-2-3 og 9-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 3-6 i målforskjell med to tap på rad. Lagene spilte uavgjort i det tilsvarende oppgjøret sist sesong etter at Fleetwood Town hadde vunnet de fem siste oppgjørene mellom lagene i League One. SIKKER H.

Lørdag 7. september kl: 16:00 U-tips 96
1 Bristol Rovers—Accrington Stanley ENG League One H H
2 Fleetwood Town—Oxford United ENG League One H H
3 * Portsmouth—Southend United ENG League One U HU
4 Coventry City—Blackpool ENG League One B HB
5 Tranmere Rovers—Gillingham FC ENG League One B B
6 * Shrewsbury Town—Peterborough United ENG League One H HUB
7 Wycombe Wanderers—Lincoln City ENG League One B HB
8 Carlisle United—Exeter City ENG League Two B B
9 Plymouth Argyle—Oldham Athletic ENG League Two H H
10 Colchester United—Walsall FC ENG League Two H H
11 Grimsby Town—Crewe Alexandra ENG League Two U HU
12 Leyton Orient—Swindon Town ENG League Two B HB
* Kamp 3 Portsmouth—Southend United trekkes
* Kamp 6 Shrewsbury Town—Peterborough United trekkes

Plymouth Argyle ligger på 6. plass med 3-1-2 og 10-6 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og tap. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 6-2 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort. Oldham Athletic ligger på 22. plass, seks poeng bak vertene, med 1-1-4 og 3-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, uavgjort og tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-0-2 og 2-5 i målforskjell med seier i siste kamp. Plymouth Argyle vant begge oppgjørene mellom lagene sist de spilte sammen i League One i 2017/2018.  SIKKER H.

Skriv ut