Lørdagskupongen uke 36

Lørdagskupongen henter kamper fra de lavere divisjoner i England med ti kamper fra League One og to kamper fra League Two. De sikre hentes fra League One der Portsmouth vinner hjemme over Shrewsbury Town og Charlton Athletic vinner hjemme over Wycombe Wanderers.

Portsmouth ligger på 2. plass med 5-1-0 og 12-3 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort på bortebane mot Doncaster Rovers (7). På hjemmebane har det blitt tre strake seire og 8-1 i målforskjell. Shrewsbury Town ligger på 23. plass, 13 poeng bak vertene, med 0-3-3 og 4-7 i målforskjell med uavgjort på hjemmebane i siste kamp etter tap og to uavgjorte på rad. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 3-5 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort. Shrewsbury Town vant begge oppgjørene mellom lagene siste sesong men nå vinner Portsmouth. SIKKER H.

Lørdag 8. september kl. 16:00 U-tips 96
1 Sunderland—Fleetwood Town ENG League One H HU
2 Portsmouth—Shrewsbury Town ENG League One H H
3 Barnsley—Walsall FC ENG League One U HUB
4 Charlton Athletic—Wycombe Wanderers ENG League One H H
5 Southend United—Peterborough United ENG League One B B
6 Accrington Stanley—Burton Albion ENG League One H H
7 Doncaster Rovers—Luton Town ENG League One H HB
8 Blackpool—Bradford City ENG League One H H
9 Gillingham FC—AFC Wimbledon ENG League One U HU
10 Scunthorpe United—Rochdale ENG League One B HB
11 * Yeovil Town—Milton Keynes Dons ENG League Two H H
12 Tranmere Rovers—Colchester United ENG League Two H HB
* Kamp 11 Yeovil Town—Milton Keynes Dons trekkes

Charlton Athletic ligger på 10. plass med 2-2-2 og 6-6 i målforskjell med en av hver på de tre siste. På hjemmebane har laget også en av hver med 2-2 i målforskjell. Wycombe Wanderers ligger på 16. plass, to poeng bak vertene, med 1-3-2 og 5-8 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier og uavgjort. På bortebane er statistikken 1-1-1 og 3-5 i målforskjell. Charlton Athletic endte på 6. plass forrige sesong mens Wycombe Wanderers er nyopprykket fra League Two. SIKKER H.

Skriv ut