Lørdagskupongen uke 35

Lørdagskupongen starter med Community Shield-oppgjøret mellom forrige sesongs Premier League-mester, Liverpool, og forrige sesongs vinner av FA-cupen, Arsenal, og fortsetter med to kamper fra Eliteserien, tre kamper fra PostNord-ligaen avd. 1, to kamper fra PostNord-ligaen avd. 2 og fire kamper fra Premiership. Den første sikre hentes fra Eliteserien der Brann vinner hjemme over Strømsgodset og den andre sikre hentes fra PostNord-ligaen avd. 2 der Sotra SK vinner hjemme over Egersund.

Brann ligger på 7. plass med 6-3-6 og 20-21 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, seier og to tap på rad. På hjemmebane er statistikken 2-2-3 og 10-8 i målforskjell med tap for Mjøndalen (14) i siste kamp, som var Kåre Ingebrigtsen sin debut som Brann-trener, etter tap, to uavgjorte på rad og seier. Strømsgodset ligger på 10. plass, tre poeng bak vertene, med 5-3-7 og 22-31 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, to tap på rad og seier. På bortebane er statistikken 2-1-4 og 10-16 i målforskjell med seier over Haugesund (9) i siste kamp etter fire tap på rad. Strømsgodset vant det omvendte oppgjøret i juli men tror Kåre Ingebrigtsen får sin første seier på Brann Stadion. SIKKER H.

Lørdag 29. august kl. 16:00 U-tips 96
1 Arsenal—Liverpool ENG Community Shield 2020 B B
2 Haugesund—Vålerenga NOR Eliteserien U HU
3 Brann—Strømsgodset NOR Eliteserien H H
4 Eidsvold Turn—Fredrikstad NOR PostNord-ligaen avd. 1 B B
5 Hødd—Brattvåg NOR PostNord-ligaen avd. 1 H HB
6 Kjelsås—Moss NOR PostNord-ligaen avd. 1 H HB
7 Fram Larvik—Fløy NOR PostNord-ligaen avd. 2 B UB
8 Sotra SK—Egersund NOR PostNord-ligaen avd. 2 H H
9 Kilmarnock—Dundee United SKO Premiership U HUB
10 Livingston—Ross County SKO Premiership B B
11 St. Johnstone—St. Mirren SKO Premiership H HB
12 Hamilton Academical—Rangers SKO Premiership B B

Sotra SK ligger på 2. plass med 5-1-1 og 13-8 i målforskjell med tap på bortebane for Bryne (1) i siste kamp etter fire seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 2-1-0 og 5-0 i målforskjell med to seirer på rad. Egersund ligger på 9. plass, ni poeng bak vertene, med 2-1-4 og 14-14 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tre tap på rad. På bortebane er statistikken 1-0-2 og 6-6 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap. Sotra SK trenes av Renate Blindheim, som er den første kvinnelige hovedtreneren i PostNord-ligaen, og tror på tre nye poeng. SIKKER H.

Skriv ut