Lørdagskupongen uke 34

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, seks kamper fra Premie League og fire kamper fra Championship.  I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Aston Villa vinner hjemme over Brentford. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Mjøndalen – Lillestrøm, der Lillestrøm for alvor har meldt seg på medaljekampen med 5-4-1 på de ti siste kampene, med UB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier League, i toppoppgjøret Liverpool – Chelsea, der lagene vant hver sin bortekamp innbyrdes sist sesong, med HU.

Aston Villa har startet sesongen i Premier League med 3-2 tap i serieåpningen på bortebane for Watford og 2-0 seier på hjemmebane over Newcastle. Vant 6-0 på bortebane over Barrow, som ligger på 16. plass i League Two, i 2. runde i ligacupen på tirsdag. Brentford, som rykket opp til Premier League denne sesongen, har startet sesongen med 2-0 seier på hjemmebane over Arsenal i serieåpningen og uavgjort 0-0 på bortebane mot Crystal Palace. Vant 3-1 på hjemmebane over Forest Green, som leder League Two, i 2. runde i ligacupen på tirsdag, etter at Forest Green ledet 1-0 til pause. De tre siste oppgjørene mellom lagene på Villa Park har alle endt uavgjort, sist sesongen 2018/2019, men nå vinner vertene. SIKKER H.

Lørdag 28. august kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU
9-2-148
1 Brann-Haugesund NOR Eliteserien
H H
2 Mjøndalen-Lillestrøm NOR Eliteserien U UB UB
3 Liverpool-Chelsea ENG Premier League
H HU HU
4 Aston Villa-Brentford ENG Premier League H H H
5 Brighton-Everton ENG Premier League H HB
6 Newcastle-Southampton ENG Premier League U HU
7 Norwich-Leicester ENG Premier League H HB
8 West Ham-Crystal Palace ENG Premier League H H
9 Fulham-Stoke ENG Championship H H
10 Hull-Bournemouth ENG Championship U HUB
11 Middlesbrough-Blackburn ENG Championship H H
12 Queens PR-Coventry City ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.