Lørdagskupongen uke 34

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Arsenal og Manchester United vinner hjemme over Crystal Palace. Legg merke til at kamp 3 Wolverhampton Wanderers – Burnley trekkes, da kampen spilles på søndag, og at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool har startet med 4-1 seier på hjemmebane over Norwich City og 2-1 seier på bortebane over Southampton og ligger på 1. plass. Arsenal har startet med 1-0 seier på bortebane over Newcastle United og 2-1 seier på hjemmebane over Burnley og ligger på 2. plass og begge lagene er de eneste som ikke har avgitt poeng. Liverpool vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong med 5-1. SIKKER H.

Lørdag 24. august kl: 16:00 U-tips 96
1 Liverpool—Arsenal ENG Premier League H H
2 Manchester United—Crystal Palace ENG Premier League H H
3 * Wolverhampton Wanderers—Burnley ENG Premier League U HUB
4 Brighton & Hove Albion—Southampton ENG Premier League H H
5 Watford—West Ham United ENG Premier League B HB
6 Sheffield United—Leicester City ENG Premier League B HB
7 Stoke City—Leeds United ENG Championship B B
8 Blackburn Rovers—Cardiff City ENG Championship H H
9 Fulham—Nottingham Forest ENG Championship U HU
10 Charlton Athletic—Brentford ENG Championship H H
11 Queens Park Rangers—Wigan Athletic ENG Championship H HU
12 Hull City—Bristol City ENG Championship H HB
* Kamp 3 Wolverhampton Wanderers—Burnley trekkes

Manchester United har startet med 4-0 seier på hjemmebane over Chelsea og uavgjort 1-1 på bortebane mot Wolverhampton Wanderers og ligger på 4. plass. Crystal Palace har startet med uavgjort 0-0 på hjemmebane mot Everton og 1-0 tap på bortebane for Sheffield United og ligger på 14. plass. Det tilsvarende oppgjøret sist sesong endte uavgjort 0-0 mens Manchester United vant det omvendte oppgjøret. SIKKER H.

Skriv ut

  .