Lørdagskupongen uke 33

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, der lagene som ligger på de tre nederste plassen er involvert, fem kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Norwich. Den første halvgarderte hentes fra en annen kamp i Premier League, Brighton – Watford, der de to siste tilsvarende oppgjørene har endt uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Championship, Stoke – Nottingham Forest, der Stoke har fått en bra start på sesongen med 2-1-0 på de tre første kampene, med HU. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Regjerende Premier League-mester Manchester City tapte serieåpningen på bortebane for Tottenham med 1-0. Sist sesong endte statistikken på hjemmebane med 13-2-4 og 43-17 i målforskjell der tre av tapene kom i de fem siste hjemmekampene. Norwich tapte serieåpningen på hjemmebane for Liverpool med 3-0. Sist sesong vant laget Championship og da endte statistikken på bortebane med 15-4-4 og 36-21 i målforskjell. Vertene vant det tilsvarende oppgjøret i sesongen 2019/2020 med 5-0 og taper ikke to kamper på rad. SIKKER H.

Lørdag 21. august kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Strømsgodset-Brann NOR Eliteserien
H H
2 Stabæk-Mjøndalen NOR Eliteserien H H
3 Brighton-Watford ENG Premier League
B HB HB
4 Aston Villa-Newcastle ENG Premier League H H
5 Crystal Palace-Brentford ENG Premier League U HUB
6 Leeds-Everton ENG Premier League H HB
7 Manchester City-Norwich ENG Premier League H H H
8 Blackburn-West Bromwich ENG Championship B UB
9 Derby-Middlesbrough ENG Championship H H
10 Fulham-Hull ENG Championship H H
11 Sheffield Utd-Huddersfield ENG Championship H HB
12 Stoke-Nottingham F ENG Championship H HU HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.