Lørdagskupongen uke 33

Lørdagskupongen henter en kamp fra Eliteserien, en kamp fra PostNord-ligaen avd. 1, tre kamper fra PostNord-ligaen avd. 2, fem kamper fra Premiership og to kamper fra Superettan. De sikre hentes fra PostNord-ligaen der Kvik Halden vinner hjemme over Fredrikstad i avd. 1 og Vard Haugesund vinner hjemme over Asker i avd. 2. Legg merke til at flere av lagene i Premiership og Superettan spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut og at kamp 6 Celtic—Aberdeen trekkes.

Kvik Halden ligger på 1. plass med fem seirer og 16-2 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt to seirer og 7-1 i målforskjell. Fredrikstad ligger på 2. plass, à poeng med med Kvik Halden, også med fem seirer og 12-6 i målforskjell. På bortebane har det blitt to seirer og 6-3 i målforskjell. Lagene vant hver sin hjemmekamp mellom lagene sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 15. august kl. 16:00 U-tips 96
1 Sarpsborg 08—Molde EUR Champions League B HB
2 Kvik Halden—Fredrikstad NOR PostNord-ligaen avd. 1 H H
3 Arendal—Bryne FK NOR PostNord-ligaen avd. 2 U HU
4 Notodden—Fløy NOR PostNord-ligaen avd. 2 H H
5 Vard Haugesund—Asker NOR PostNord-ligaen avd. 2 H H
6 * Celtic—Aberdeen SKO Premiership H HUB
7 Kilmarnock—St. Johnstone SKO Premiership H HU
8 Ross County—Dundee United SKO Premiership H HU
9 Hamilton Academical—St. Mirren SKO Premiership B B
10 Hibernian—Motherwell SKO Premiership H H
11 GIF Sundsvall—GAIS SVE Superettan H H
12 Öster—Brage SVE Superettan B HB
* Kamp 6 Celtic—Aberdeen trekkes

Vard Haugesund ligger på 3. plass med 3-0-2 og 10-2 i målforskjell med to seirer på rad etter tap. På hjemmebane er statistikken 1-0-1 og 4-2 i målforskjell med tap for Sotra SK (2) i siste kamp. Asker ligger på 6. plass, fire poeng bak vertene, med 2-2-1 og 6-4 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad. På bortebane er statistikken 1-1-0 og 3-1 i målforskjell med seier over Rosenborg 2 (11) i siste kamp. SIKKER H.

Skriv ut