Lørdagskupongen uke 32

Da er det endelig seriestart i Premier League og foruten seks kamper fra Premier League inneholder lørdagskupongen to kamper fra Eliteserien og fire kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Chelsea vinner hjemme over Crystal Palace. Den første halvgarderte hentes fra Eliteserien, Sarpsborg 08 – Strømsgodset, der Sarpsborg 08 er uten seier siste fem kamper og Strømsgodset er fortsatt uten borteseier, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Premier League, Burnley – Brighton, der begge oppgjørene sist sesong endte uavgjort, med HB. Legg merke til at Chelsea spiller UEFA Super Cup mot Villarreal på Windsor Park i Belfast i Nord-Irland og at Nottingham Forest spiller 1. runde i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Chelsea endte sist sesong på 4. plass i Premier League, der alt ble avgjort i den siste serierunden, og laget vant også Champions League, etter å ha slått Manchester City i finalen med 1-0. På hjemmebane endte statistikken i Premier League med 9-6-4 og 31-18 i målforskjell og laget hadde den 4. beste statistikken på hjemmebane. Crystal Palace endte sist sesong på 14. plass, 23 poeng bak vertene, med 6-3-10 og 21-34 i målforskjell. Chelsea har vunnet de syv siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 14. august kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Sarpsborg 08-Strømsgodset NOR Eliteserien
H HB HB
2 Kristiansund-Stabæk NOR Eliteserien H H
3 Norwich-Liverpool ENG Premier League
B B
4 Burnley-Brighton ENG Premier League B HB HB
5 Chelsea-Crystal Palace ENG Premier League H H H
6 Everton-Southampton ENG Premier League U HU
7 Leicester-Wolverhampton ENG Premier League H H
8 Watford-Aston Villa ENG Premier League B HB
9 Birmingham-Stoke ENG Championship H HU
10 Huddersfield-Fulham ENG Championship U HUB
11 Nottingham F-Bournemouth ENG Championship H H
12 Swansea-Sheffield Utd ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.