Lørdagskupongen uke 30

Lørdagskupongen henter en kamp fra 1. runde i ligacupen i England, tre kamper fra serieåpningen i Premiership i Skottland, en kamp fra Superligaen, en kamp fra Allsvenskan, to kamper fra Superettan, tre kamper fra Ligue 2 og en kamp fra 2. Bundeliga. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra ligacupen i England der Bournemouth vinner hjemme over Milton Keynes Dons. Den første halvgarderte blir hentet fra Superligaen mellom Viborg – FC Midtjylland, der de tre siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort, med HB. Den andre halvgarderte hentes fra Superettan mellom Vasalund – AFC Eskilstuna, der Vasalund tapte sin siste hjemmekamp, mens AFC Eskilstuna ikke har vunnet på bortebane så langt denne sesongen, med HB.

Bournemouth endte sist sesong på 6. plass i Championship og vant hjemme og tapte borte for Brentford, som rykket opp til Premier League, i playoff-kampene. På hjemmebane endte statistikken med 13-3-7 og 40-24 i målforskjell. Milton Keynes Dons endte sist sesong på 13. plass i League One med 8-4-11 og 28-34 i målforskjell på bortebane. Vertene vant tilsvarende oppgjør i 2. runde i ligacupen i august 2018 med 3-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 31. juli kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Bournemouth-Milton Keynes Dons ENG Ligacup H H H
2 Dundee FC-St. Mirren SKO Premiership U UB
3 Ross County-St. Johnstone SKO Premiership U UB
4 Hearts-Celtic SKO Premiership B B
5 Viborg-FC Midtjylland DAN Superligaen H HB HB
6 Degerfors-Varbergs BoIS FC SVE Allsvenskan H H
7 Trelleborg-Helsingborg IF SVE Superettan U HUB
8 Vasalund-AFC Eskilstuna SVE Superettan H HB HB
9 Nancy-Toulouse FRA Ligue 2 H HB
10 Sochaux-Havre AC FRA Ligue 2 H H
11 AC Ajaccio-SC Amiens FRA Ligue 2 H H
12 Fortuna Düsseldorf-Werder Bremen TYS 2. Bundesliga H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.