Lørdagskupongen uke 3

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med en kamp fra Premier League, åtte kamper fra 4. runde i FA-cupen, en kamp fra Championship og to kamper fra League One. I FA-cupen møter lagene fra Premier League lag fra lavere divisjoner og blir favoritter. Den største er Manchester City som skal møte Cheltenham, fra League Two, på bortebane og det blir den sikre i MU 9-2-148. Den første halvgarderte blir hentet fra en annen kamp i FA-cupen mellom Barnsley – Norwich med UB og den andre halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Queens PR – Derby med HB. Legg merke til at Manchester City får besøk av Aston Villa i Premier League og at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Cheltenham trengte ekstraomganger for å slå ut Mansfield, som også spiller i League Two, i forrige runde. Ligger på 6. plass med 10-7-6 og 32-23 i målforskjell med fire uavgjorte på rad etter to tap på rad. På hjemmebane er statistikken 5-4-3 og 18-13 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap, seier og uavgjort. Manchester City slo ut Birmingham, fra Championship, i forrige runde med 3-0 på hjemmebane. Ligger på 3. plass i Premier League med 10-5-2 og 29-13 i målforskjell med fem seiere på rad, og kan ta tabelltoppen med seier over Aston Villa i kampen som spilles etter at tipsene er lagt ut. I forrige runde i FA-cupen ble Leeds slått ut av et annet lag fra League Two og tror Manchester City stiller med et lag som er tilnærmet toppet. SIKKER B.

Lørdag 23. januar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Aston Villa-Newcastle ENG Premier League H HU
2 Cheltenham-Manchester City ENG FA-cup B B B
3 West Ham-Doncaster Rovers ENG FA-cup H H
4 Sheffield Utd-Plymouth Argyle ENG FA-cup H H
5 Brighton-Blackpool ENG FA-cup H H
6 Barnsley-Norwich ENG FA-cup U HUB UB
7 Swansea-Nottingham F ENG FA-cup H HU
8 Millwall FC-Bristol City ENG FA-cup B UB
9 * Bournemouth-Crawley Town ENG FA-cup H H
10 Queens PR-Derby ENG Championship B HB HB
11 Ipswich Town-Peterborough United ENG League One H HU
12 Portsmouth-Hull ENG League One H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 9 Bournemouth-Crawley Town trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.