Lørdagskupongen uke 3

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med syv kamper fra Premier League og fem kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Arsenal vinner hjemme over Sheffield United og Manchester City vinner hjemme over Crystal Palace. Legg merke til at Wolverhampton Wanderers og Cardiff City spiller omkamp på onsdag i 3. runde i FA-cupen på bortebane etter at tipsene er lagt ut.

Arsenal ligger på 10. plass med 6-10-6 og 29-31 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap og to uavgjorte på rad. På hjemmebane er statistikken 4-4-3 og 17-17 i målforskjell med seier over Manchester United (5) i siste kamp etter tre tap på rad og tre uavgjorte på rad. Sheffield United ligger på 6. plass, fire poeng foan vertene, med 8-8-6 og 24-21 i målforskjell med seier i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-6-2 og 11-11 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad. Sheffield United vant det omvendte oppgjøret i oktober men tror Arsenal tar sin andre hjemmeseier på rad. SIKKER H.

Lørdag 18. januar kl. 16:00 U-tips 96
1 Newcastle United—Chelsea ENG Premier League U HUB
2 Arsenal—Sheffield United ENG Premier League H H
3 Brighton & Hove Albion—Aston Villa ENG Premier League H H
4 Manchester City—Crystal Palace ENG Premier League H H
5 Norwich City—Bournemouth ENG Premier League H HB
6 Southampton—Wolverhampton Wanderers ENG Premier League H HU
7 West Ham United—Everton ENG Premier League U HU
8 Birmingham City—Cardiff City ENG Championship H H
9 Derby County—Hull City ENG Championship H H
10 Huddersfield Town—Brentford ENG Championship B UB
11 Millwall FC—Reading FC ENG Championship H HB
12 Sheffield Wednesday—Blackburn Rovers ENG Championship H H

Manchester City ligger på 2. plass, 14 poeng bak Liverpool med en kamp mere spilt og to poeng foran Leicester City, med 15-2-5 og 62-25 i målforskjell med tre seirer på rad etter tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 8-1-2 og 29-10 i målforskjell med tre seirer på rad etter tap og tre seirer på rad. Crystal Palace ligger på 9. plass, 18 poeng bak vertene, med 7-8-7 og 20-24 i målforskjell med tre uavgjorte på rad etter seier og tap. På bortebane er statistikken 3-4-4 og 10-14 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter tap, uavgjort og seier. Crystal Palace vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong mens Manchester City vant det omvendte oppgjøret i oktober. SIKKER H.

Skriv ut