Lørdagskupongen uke 26

Lørdagskupongen starter med to kamper fra kvartfinale i EM i fotball 2020. Tsjekkia, som slo ut Nederland med 2-0, møter Danmark, som slo ut Wales med 4-0, på Baku Olympic Stadium, og Ukraina, som slo ut Sverige med 2-1 etter scoring på overtid i den andre ekstraomgangen, møter England, som slo ut Tyskland med 2-0, på Stadio Olimpico i Roma. Deretter følger en kamp fra Eliteserien, fem kamper fra PostNord-ligaen, to kamper fra Toppserien og to kamper fra Allsvenskan. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Toppserien der LSK Kvinner vinner hjemme over Stabæk. De halvgarderte blir hentet fra PostNord-ligaen, Bærum – Eidsvold Turn i avd. 1, der Eidsvold Turn har vunnet sine to første kamper, med UB, og Fram Larvik – Kjelsås i avd. 2, der Fram Larvik har tapt sine fire siste kamper og Kjelsås ikke har vunnet borte på åtte kamper, med HB. Legg merke til at de fleste norske lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

LSK Kvinner, som ligger på 4. plass, tapte sin siste kamp på hjemmebane for Rosenborg BK Kvinner etter fire seiere på rad og målforskjellen er 16-10. På hjemmebane er statistikken 2-0-1 og 8-7 i målforskjell. Stabæk, som ligger på 6. plass, har uavgjort og seier på sine to siste kamper, begge på bortebane, etter tre tap på rad og målforskjellen er 5-8. På bortebane er statistikken 1-1-2 og 4-6 i målforskjell. LSK Kvinner har vunnet de syv siste tilsvarende oppgjørene og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 3. juli kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Tsjekkia-Danmark EUR EM i fotball 2020 H HUB
2 Ukraina-England EUR EM i fotball 2020 B UB
3 Bodø/Glimt-Viking NOR Eliteserien H H
4 Bærum-Eidsvold Turn NOR PostNord-ligaen 1 U UB UB
5 Kongsvinger-Brattvåg NOR PostNord-ligaen 1 H H
6 Hødd-Alta NOR PostNord-ligaen 1 H H
7 Egersund-Øygarden NOR PostNord-ligaen 2 H H
8 Fram Larvik-Kjelsås NOR PostNord-ligaen 2 B HB HB
9 LSK Kvinner-Stabæk NOR Toppserien H H H
10 Lyn-Kolbotn NOR Toppserien H HU
11 IFK Norrköping-Malmö FF SVE Allsvenskan B HB
12 Degerfors-Östersunds FK SVE Allsvenskan H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.