Lørdagskupongen uke 26

Lørdagskupongen henter to kamper fra Eliteserien, en kamp fra kvartfinale i FA-cupen, fem kamper fra Championship, tre kamper fra Primera División og en kamp fra Serie A. Den første sikre hentes fra kvartfinalen i FA-cupen der Manchester United vinner borte over Norwich og den andre sikre hentes fra Primera División der Barcelona vinner borte over Celta Vigo. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Norwich har slått ut Preston North End, Burnley og Tottenham, alle på bortebane. Ligger på 20. og sisteplass i Premier League med 5-6-19 og 25-55 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 4-3-8 og 19-29 i målforskjell. Tapte første kampen etter koronapausen på hjemmebane på fredag for Southampton (14) og spiller hjemme mot Everton i Premier League på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Manchester United har slått ut Wolverhampton Wanderers, Tranmere Rovers og Derby County. Ligger på 5. plass i Premier League, 25 poeng foran vertene, med 12-10-8 og 45-31 i målforskjell. Spilte uavgjort på bortebane mot Tottenham (7) på fredag i den første kampen etter koronapausen og spiller hjemme mot Sheffield United i Premier League på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Manchester United har vunnet begge oppgjørene i Premier League mellom lagene denne sesongen. SIKKER B.

Lørdag 27. juni kl. 16:00 U-tips 96
1 Vålerenga—Viking NOR Eliteserien H HU
2 Start—Odd NOR Eliteserien U HUB
3 Norwich—Manchester United ENG FA-cup B B
4 Leeds—Fulham ENG Championship H HU
5 Wigan—Blackburn ENG Championship H HB
6 * Charlton—Queens PR ENG Championship H HB
7 Birmingham—Hull ENG Championship H H
8 Stoke—Middlesbrough ENG Championship H HB
9 Celta Vigo—Barcelona SPA Primera División B B
10 Osasuna—CD Leganes SPA Primera División H H
11 Atletico Madrid—CD Alaves SPA Primera División H H
12 Lazio—Fiorentina ITA Serie A H H
* Kamp 6 Charlton—Queens PR trekkes

Celta Vigo ligger på 16. plass med 6-12-12 og 28-35 i målforskjell med seier, uavgjort og tap på de tre kampene etter koronapausen. På hjemmebane er statistikken 5-5-5 og 16-13 i målforskjell med seier og tap etter koronapausen. Spiller borte mot Deportivo Alavés i Primera División på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Barcelona ligger på 1. plass, 38 poeng foran vertene, med 21-5-5 og 70-31 i målforskjell med seier, uavgjort og to seirer på rad etter koronapausen. På bortebane er statistikken 6-4-5 og 22-19 i målforskjell med uavgjort og seier etter koronapausen. Barcelona vant det omvendte oppgjøret i november. SIKKER B.

Skriv ut