Lørdagskupongen uke 25

Lørdagskupongen henter alle kampene fra Norge med en kamp fra Eliteserien, seks kamper fra PostNord-ligaen og fem kamper fra Norsk Tipping-ligaen. Den første sikre hentes fra PostNord-ligaen avd. 2 der Åsane vinner hjemme over Asker og den andre sikre hentes fra Norsk Tipping-ligaen avd. 6 der Melbo vinner hjemme over Skjetten. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper i 3. runde i cupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Åsane ligger på 2. plass med 6-1-3 og 24-9 i målforskjell med tap på bortebane for Fram Larvik (4) i siste kamp etter to seirer på rad, tap og seier. På hjemmebane er statistikken 3-1-1 og 15-3 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, uavgjort og to seirer. Asker ligger på 9. plass, ni poeng bak vertene, med 2-4-4 og 8-12 i målforskjell med seier på bortebane over Oppsal (14) i siste kamp, som var den første seieren på syv kamper, etter to uavgjorte og to tap på rad. På bortebane er statistikken 1-2-2 og 3-3 i målforskjell med nevnte seier i siste kamp etter uavgjort, to tap på rad og uavgjort. SIKKER H.

Lørdag 22. juni kl. 16:00 U-tips 96
1 Strømsgodset—Molde NOR Eliteserien B UB
2 Byåsen—Kvik Halden NOR PostNord-ligaen B B
3 Elverum—Oppsal IF NOR PostNord-ligaen H H
4 Florø—Grorud NOR PostNord-ligaen B HB
5 FK Senja—Kjelsås NOR PostNord-ligaen H HB
6 Åsane—Asker NOR PostNord-ligaen H H
7 FK Mjølner—Fram Larvik NOR PostNord-ligaen U UB
8 Frigg—FK Tønsberg NOR Norsk Tipping-ligaen B B
9 Ørn Horten—Ullern NOR Norsk Tipping-ligaen U HUB
10 Bergen Nord—FK Fyllingsdalen NOR Norsk Tipping-ligaen B B
11 Nybergsund IL-Trysil—Brumunddal NOR Norsk Tipping-ligaen H HU
12 Melbo—Skjetten NOR Norsk Tipping-ligaen H H

Melbo ligger på 5. plass med 5-3-2 og 16-9 i målforskjell med tap på bortebane for Bodø/Glimt 2 (6) i siste kamp, som var det første tapet på åtte kamper, etter seier, uavgjort og tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-0-1 og 9-4 i målforskjell med fire seirer på rad etter tapet for Gjelleråsen (2) i serieåpningen. Skjetten ligger på 13. plass, 14 poeng bak vertene, med 1-1-8 og 10-21 i målforskjell med to tap på rad etter seier på hjemmebane over Harstad (11) og to tap på rad. På bortebane er statistikken 0-1-4 og 6-14 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort mot Leknes (14) og to tap på rad. SIKKER H.

Skriv ut