Lørdagskupongen uke 23

Lørdagskupongen henter tre kamper fra EM i fotball 2020, to kamper fra Eliteserien og åtte kamper fra den 5. serierunden i OBOS-ligaen. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der HamKam vinner hjemme over Strømmen. De halvgarderte hentes også fra OBOS-ligaen, Ranheim – Sogndal, der Ranheim på 9. plass og Sogndal på 14. plass er blant lagene som er forventet å kjempe i toppen, med HB, og Åsane – Start, der Åsane på 2. plass med tre seiere på rad har møtt enkel motstand de tre siste, med UB.

HamKam har uavgjort på de to siste etter to seiere på rad og ligger på 3. plass med 8-3 i målforskjell. På hjemmebane har det blitt 3-1 seier over Stjørdals-Blink (13) i serieåpningen og uavgjort 2-2 mot Grorud IL (5). Strømmen har startet sesongen med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad og uavgjort i serieåpningen og ligger på 15. plass med 1-4 i målforskjell. Sesongens hittil eneste bortekamp endte med 1-0 tap for Grorud IL (5). Tilsvarende oppgjør sist sesong endte uavgjort, mens Strømmen vant det omvendte oppgjøret. SIKKER H.

Lørdag 12. juni kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Wales-Sveits EUR EM i fotball 2020, gruppe A B HB
2 Danmark-Finland EUR EM i fotball 2020, gruppe B H H
3 Belgia-Russland EUR EM i fotball 2020, gruppe B H H
4 Kristiansund-Odd NOR Eliteserien U HUB
5 Sandefjord-Molde NOR Eliteserien B B
6 Grorud IL-KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen H HU
7 HamKam-Strømmen NOR OBOS-ligaen H H H
8 FK Jerv-Bryne FK NOR OBOS-ligaen H HU
9 Ranheim-Sogndal NOR OBOS-ligaen B HB HB
10 Sandnes Ulf-Raufoss NOR OBOS-ligaen H H
11 Åsane-Start NOR OBOS-ligaen U UB UB
12 Aalesund-Fredrikstad NOR OBOS-ligaen H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.