Lørdagskupongen uke 22

Lørdagskupongen henter tre privatlandskamper, en kamp fra National League playoff, tre kamper fra Superettan og fem kamper fra Toppserien. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Toppserien der Rosenborg BK Kvinner vinner borte over Arna-Bjørnar. De halvgarderte hentes også fra Toppserien, Lyn – Klepp, der Klepp har mistet flere viktige spillere foran årets sesong, med HU, og Stabæk – Sandviken, der nyopprykkede Stabæk vant 17 kamper i 1. divisjon sist sesong, mens Sandviken er tippet som favoritt av mange i Toppserien denne sesongen, med HB.

Arna-Bjørnar har startet sesongen med to tap på bortebane, 4-1 for Klepp i serieåpningen og 5-2 for LSK Kvinner. Endte sist sesong på 8. plass med 3-1-5 og 11-13 i målforskjell på hjemmebane. Rosenborg BK Kvinner har startet sesongen med to seiere på hjemmebane, 2-0 over Stabæk i serieåpningen og 3-0 over Kolbotn. Endte sist sesong på 2. plass, á poeng med Vålerenga, med 6-3-0 og 19-10 i målforskjell på bortebane. Rosenborg BK Kvinner vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong og en treningskamp på samme bane i mai. SIKKER H.

Lørdag 5. juni kl. 15:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Sverige-Armenia Privatlandskamp H H
2 Russland-Bulgaria Privatlandskamp H H
3 Wales-Albania Privatlandskamp H H
4 Notts County-Chesterfield ENG National League, playoff U HU
5 Trelleborg-GIF Sundsvall SVE Superettan B UB
6 Öster-Norrby IF SVE Superettan B UB
7 Örgryte-IFK Värnamo SVE Superettan B B
8 Avaldsnes-LSK Kvinner NOR Toppserien U HUB
9 Arna-Bjørnar-Rosenborg BK Kvinner NOR Toppserien B B B
10 Kolbotn-Vålerenga NOR Toppserien B B
11 Lyn-Klepp NOR Toppserien H HU HU
12 Stabæk-Sandviken NOR Toppserien B HB HB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.