Lørdagskupongen uke 22

Lørdagskupongen starter med finalen i Champions League som spilles på Wanda Metropolitano, Atletico Madrid sin hjemmebane, mellom Tottenham og Liverpool og fortsetter med fem kamper fra PostNord-ligaen og seks kamper fra Norsk Tipping-ligaen. Den første sikre hentes fra Champions League finalen der Liverpool blir mestere og den andre sikre hentes fra PostNord-ligaen avd. 2 der Fram Larvik vinner hjemme over Asker.

Tottenham slo ut Manchester City i kvartfinalen og Ajax i semifinalen, begge på bortemålsregelen. Endte på 4. plass i Premier League med 23-2-13 og 67-39 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, seier og tap. Liverpool slo ut Porto i kvartfinalen og Barcelona i semifinalen etter å ha snudd 3-0 tap på bortebane til 4-0 seier på hjemmebane. Endte på 2. plass i Premier League, ett poeng bak Manchester City og 26 poeng foran Tottenham, med 30-7-1 og 89-22 i målforskjell med seier i de ni siste kampene. Liverpool vant begge oppgjørene mellom lagene denne sesongen og blir Champions League mester. SIKKER B.

Lørdag 1. juni kl. 16:00 U-tips 96
1 Tottenham—Liverpool EUR Champions League B B
2 Moss—Fredrikstad NOR PostNord-ligaen B UB
3 Fram Larvik—Asker NOR PostNord-ligaen H H
4 Oppsal IF—Alta NOR PostNord-ligaen U UB
5 Sotra SK—Elverum NOR PostNord-ligaen H H
6 Florø—FK Senja NOR PostNord-ligaen H H
7 Rommen—Årvoll NOR Norsk Tipping-ligaen U HUB
8 Grei—Follo NOR Norsk Tipping-ligaen H HU
9 Flint—Donn NOR Norsk Tipping-ligaen H H
10 Fana—Djerv 1919 NOR Norsk Tipping-ligaen H HB
11 FK Gjøvik-Lyn—Kolstad NOR Norsk Tipping-ligaen U HU
12 Melhus—Nybergsund IL-Trysil NOR Norsk Tipping-ligaen H H

Fram Larvik ligger på 4. plass med 4-1-2 og 19-11 i målforskjell med tap på bortebane for Alta (5) i siste kamp etter tre seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 3-1-0 og 13-4 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort mot Grorud (2). Asker ligger på 13. plass, åtte poeng bak vertene, med 1-2-4 og 3-9 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 0-1-2 og 0-2 i målforskjell med to tap på rad. Fram Larvik vant det tilsvarende oppgjøret sist sesong og vinner igjen. SIKKER H.

Skriv ut

  .