Lørdagskupongen uke 21

Lørdagskupongen starter med finalen i Champions League mellom Manchester City – Chelsea, som spilles på Estadio do Dragao i Porto, forsetter med finalen i Championship sluttspillet mellom Brentford – Swansea, som spilles på Wembley, deretter fire kamper fra OBOS-ligaen, finalen i 1. Bundesliga opp/nedrykksspill, en kamp fra Superettan og fire kamper fra Major League Soccer. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der Raufoss vinner hjemme over Grorud IL. Den første halvgarderte blir hentet fra finalen i Champions League, der Manchester City har tapt to og vunnet en kamp over Chelsea denne sesongen, med HU. Den andre halvgarderte hentes fra 1. Bundesliga-kampen, Holstein Kiel – 1. FC Köln, der lagene spilte uavgjort 1-1 i tilsvarende oppgjør i 2. Bundesliga i sesongen 2018/2019, med UB.

Raufoss ligger på 7. plass, med en av hver på sine tre første kamper og en målforskjell på 6-5. Vant 4-2 over Aalesund i sin hittil eneste hjemmekamp og tapte 2-1 på bortebane for Åsane i sin siste kamp. Endte sist sesong på 6. plass i OBOS-ligaen, der dem tapte for Åsane på bortebane i første playoff-kampen. Grorud ligger på 8. plass, også med en av hver på sine tre første kamper og en målforskjell på 3-3. På bortebane har det blitt tap for Ranheim i serieåpningen med 1-0 og uavgjort 2-2 mot HamKam. Endte sist sesong på 13. plass i OBOS-ligaen, poenget foran Stjørdals-Blink, og unngikk playoff da Stjørdals-Blink spilte uavgjort i sine to siste kamper. Det tilsvarende oppgjøret sist sesong endte uavgjort 2-2, mens Raufoss vant det omvendte oppgjøret 6-1. SIKKER H.

Lørdag 29. mai kl. 15:30 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester City-Chelsea
EUR Champions League, finale
H HU HU
2 Brentford-Swansea
ENG Championship sluttspill, finale
H H
3 Bryne FK-HamKam NOR OBOS-ligaen U HUB
4 Raufoss-Grorud IL NOR OBOS-ligaen H H H
5 Sogndal-Sandnes Ulf NOR OBOS-ligaen H H
6 Stjørdals-Blink-Åsane NOR OBOS-ligaen B B
7 Holstein Kiel-1. FC Köln
TYS 1. Bundesliga opp/nedrykksspill, finale
B UB UB
8 Norrby IF-GAIS SVE Superettan H H
9 Chicago Fire-CF Montréal USA Major League Soccer U HU
10 New York RB-Orlando City USA Major League Soccer B HB
11 Columbus Crew-Toronto FC USA Major League Soccer H HB
12 FC Cincinnati-New England Revolution USA Major League Soccer B B
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.