Lørdagskupongen uke 2

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med tre kamper fra Premier League og ni kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Bournemouth vinner hjemme over Luton. Den første halvgarderte blir hentet fra Premier League mellom Leeds – Brighton med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Reading – Brentford med HB, som også trekkes. Legg merke til at Brighton møter Manchester City på bortebane på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Bournemouth, med en av hver på de tre siste, to av dem på bortebane, ligger på 3. plass med 11-9-3 og 38-19 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 7-3-1 og 21-9 i målforskjell med uavgjort mot Millwall (16) på tirsdag i siste kamp etter to seiere på rad, tap og to seiere på rad, og laget har scoret flest mål av alle lagene på hjemmebane så langt denne sesongen. Luton ligger på 14. plass, tolv poeng bak vertene, med 8-6-9 og 20-26 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 3-2-6 og 5-13 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort og to tap på rad, og laget er ett av to som har scoret færrest mål på bortebane så langt denne sesongen. Lagene spilte uavgjort 0-0 i det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Lørdag 16. januar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Leeds-Brighton ENG Premier League U HU HU
2 West Ham-Burnley ENG Premier League H H
3 Leicester-Southampton ENG Premier League H HB
4 Cardiff-Norwich ENG Championship B UB
5 Bournemouth-Luton ENG Championship H H H
6 Watford-Huddersfield ENG Championship U HUB
7 * Reading-Brentford ENG Championship B HB HB
8 Blackburn-Stoke ENG Championship H H
9 Nottingham Forest-Millwall FC ENG Championship H H
10 Bristol City-Preston ENG Championship H HU
11 * Coventry City-Sheffield Wed ENG Championship H H
12 Barnsley-Swansea ENG Championship H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 7 Reading-Brentford trekkes
* Kamp 11 Coventry City-Sheffield Wed trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.