Lørdagskupongen uke 2

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. De sikre hentes fra Premier League der Manchester United vinner hjemme over Norwich City og Chelsea vinner hjemme over Burnley. Legg merke til at Leicester City spiller semifinale i ligacupen hjemme mot Aston Villa på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Manchester United ligger på 5. plass, fem poeng bak Chelsea, med 8-7-6 og 32-25 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad, tap og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 5-4-1 og 20-10 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, uavgjort og seier. Tapte 3-1 på hjemmebane for byrival Manchester City i semifinale i ligacupen på tirdag. Norwich City ligger på 20. og sisteplass, 17 poeng bak vertene, med 3-5-13 og 22-41 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to tap på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 1-2-7 og 5-16 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og tap. Manchester United vant det omvendte oppgjøret i oktober. SIKKER H.

Lørdag 11. januar kl. 16:00 U-tips 96
1 Tottenham—Liverpool ENG Premier League B HUB
2 Manchester United—Norwich City ENG Premier League H H
3 Leicester City—Southampton ENG Premier League H H
4 Chelsea—Burnley ENG Premier League H H
5 Wolverhampton Wanderers—Newcastle United ENG Premier League H HB
6 Everton—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
7 Charlton Athletic—West Bromwich Albion ENG Championship B UB
8 Hull City—Fulham ENG Championship H HU
9 Leeds United—Sheffield Wednesday ENG Championship H H
10 Stoke City—Millwall FC ENG Championship H HB
11 Middlesbrough—Derby County ENG Championship H H
12 Blackburn Rovers—Preston North End ENG Championship H HB

Chelsea ligger på 4. plass, åtte poeng bak Manchester City, med 11-3-7 og 36-29 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap og to seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 4-2-4 og 11-10 i målforskjell med to tap på rad etter seier, tap og tre seirer på rad. Burnley ligger på 15. plass, tolv poeng bak vertene, med 7-3-11 og 24-34 i målforskjell med tre tap på rad etter to seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-3-5 og 10-17 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, seier og to tap på rad. Chelsea vant det omvendte oppgjøret i oktober. SIKKER H.

Skriv ut