Lørdagskupongen uke 19

Lørdagskupongen starter med finalen i FA-cupen mellom Chelsea – Leicester, som spilles på Wembley Stadium, og fortsetter med to kamper fra Premier League, syv kamper fra seriestarten i OBOS-ligaen og to kamper fra Serie A. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra OBOS-ligaen der HamKam vinner hjemme over Stjørdals-Blink. De halvgarderte hentes også fra OBOS-ligaen, i kampene Sandnes Ulf – Start, der Start har spilt uavgjort mot tre eliteserielag på rad i oppkjøringen, og Strømmen – Raufoss, der Strømmen vant 3-2 i tilsvarende oppgjør sist sesong, begge med HB. Legg merke til at Chelsea spiller hjemme mot Arsenal og at lagene i Serie A spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

HamKam endte sist sesong på 9. plass i OBOS-ligaen, etter en forferdelig start på sesongen med kun fire poeng på de første ti kampene, med 10-9-11 og 49-52 i målforskjell. På hjemmebane endte statistikken med 4-5-6 og 26-27 i målforskjell der den første seieren kom i den 20. serierunden. Etter det ble det tre seiere og to uavgjorte. Stjørdals-Blink endte på 14. plass, seks poeng bak vertene, og slo Skeid og Asker i playoff for å beholde plassen i OBOS-ligaen, med 8-9-13 og 52-59 i målforskjell. På bortebane endte statistikken med 3-5-7 og 20-28 i målforskjell der de ni siste kampene endte med fem uavgjorte og fire tap. Sist sesong endte det tilsvarende oppgjøret 2-2, men tror HamKam tar tre poeng i seriepremieren. SIKKER H.

Lørdag 15. mai kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Chelsea-Leicester ENG FA-cup, finale U HUB
2 Southampton-Fulham ENG Premier League H H
3 Brighton-West Ham ENG Premier League B B
4 Sandnes Ulf-Start NOR OBOS-ligaen H HB HB
5 HamKam-Stjørdals-Blink NOR OBOS-ligaen H H H
6 Jerv-KFUM Oslo NOR OBOS-ligaen U HU
7 Ranheim-Grorud NOR OBOS-ligaen H H
8 Sogndal-Ullensaker/Kisa NOR OBOS-ligaen H H
9 Strømmen-Raufoss NOR OBOS-ligaen H HB HB
10 Åsane-Fredrikstad NOR OBOS-ligaen B B
11 Juventus-Inter ITA Serie A H HB
12 Roma-Lazio ITA Serie A H HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.