Lørdagskupongen uke 18

Lørdagskupongen henter tre kamper fra 35. runde i Premier League, med Manchester City som får besøk av Chelsea som toppkamp og der Manchester City vil bli Premier League-mester med seier, og resterende ni kamper fra 46. og siste runde i League Two. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra League Two der opprykksklare Cheltenham vinner hjemme over Harrogate Town. De halvgarderte hentes også fra League Two, i kampene Carlisle United – Walsall FC med HB og Port Vale – Mansfield Town med HU. Legg merke til at Chelsea spiller returoppgjør i semifinale i Champions League på hjemmebane mot Real Madrid på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Cheltenham er allerede klare for opprykk og vil med seier vinne League Two. Statistikken er 23-10-12 og 57-38 i målforskjell med tap på bortebane for Newport County (5) i siste kamp etter uavgjort, to seiere på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 12-5-5 og 33-20 i måforskjell med uavgjort i siste kamp etter fire seiere på rad. Harrogate Town ligger på 16.plass, 22 poeng bak vertene, med 16-9-20 og 51-57 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og uavgjort. På bortebane er staistikken 8-4-10 og 27-28 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, uavgjort og to tap på rad. Vertene vant det omvendte oppgjøret i februar og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 8. mai kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Liverpool-Southampton ENG Premier League H H
2 Manchester City-Chelsea ENG Premier League H HU
3 Sheffield Utd-Crystal Palace FC ENG Premier League B UB
4 Cheltenham-Harrogate Town ENG League Two H H H
5 Carlisle United-Walsall FC ENG League Two H HB HB
6 Crawley Town-Bolton Wanderers ENG League Two B UB
7 Morecambe-Bradford City ENG League Two H H
8 Tranmere Rovers-Colchester United ENG League Two H H
9 Oldham Athletic-Forest Green Rovers ENG League Two U HUB
10 Port Vale-Mansfield Town ENG League Two H HU HU
11 Salford City-Leyton Orient ENG League Two H H
12 Exeter City-Barrow FC ENG League Two H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.