Lørdagskupongen uke 18

Lørdagskupongen henter kamper fra Norge og England med en kamp fra Eliteserien, fire kamper fra den nest siste serierunden i Premier League og syv kamper fra den siste serierunden i League One. Den første sikre hentes fra Premier League der Wolverhampton Wanderers vinner hjemme over nedrykksklare Fulham og den andre sikre hentes fra League One der Portsmouth vinner hjemme over Accrington Stanley.

Wolverhampton Wanderers ligger på 7. plass, uten mulighet for å avansere høyere, med 15-9-12 og 46-44 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort, tap og seier. På hjemmebane er statistikken 9-4-5 og 27-21 i målforskjell med seier over Arsenal (5) i siste kamp etter uavgjort og seier over Manchester United (6). Fulham ligger på 19. plass, 28 poeng bak vertene og allerede klar for spill i Championship neste sesong, med 7-5-24 og 34-76 i målforskjell med tre seirer på rad etter ni tap på rad. På bortebane er statistikken 1-2-15 og 12-44 i målforskjell med seier i siste kamp etter syv tap på rad. Det omvendte oppgjøret i desember endte uavgjort og begge lagene rykket opp fra Championship forrige sesong men det er bare Wolverhampton Wanderers som får spille i Premier League neste sesong. SIKKER H.

Lørdag 4. mai kl. 16:00 U-tips 96
1 Mjøndalen—Stabæk NOR Eliteserien H HB
2 Newcastle United—Liverpool ENG Premier League B B
3 Cardiff City—Crystal Palace ENG Premier League H H
4 Wolverhampton Wanderers—Fulham ENG Premier League H H
5 West Ham United—Southampton ENG Premier League U HU
6 Bristol Rovers—Barnsley ENG League One B UB
7 Portsmouth—Accrington Stanley ENG League One H H
8 Southend United—Sunderland ENG League One H HB
9 Charlton Athletic—Rochdale ENG League One H H
10 Doncaster Rovers—Coventry City ENG League One H HU
11 Plymouth Argyle—Scunthorpe United ENG League One U HUB
12 Blackpool—Gillingham FC ENG League One H H

Portsmouth, som er klare for playoff til Championship, ligger på 3. plass med 25-12-8 og 82-50 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og syv seirer på rad. På hjemmebane er statistikken 12-6-4 og 41-21 i målforskjell med tap for Peterborough United (7) i siste kamp etter fire seirer på rad. Accrington Stanley ligger på 13. plass, 33 poeng bak vertene og uten mulighet for å avansere høyere, med 14-12-19 og 50-66 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og tap. På bortebane er statistikken 7-6-9 og 24-33 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og tap. Det omvendte oppgjøret i oktober endte uavgjort men tror ikke Portsmouth taper to hjemmekamper på rad. SIKKER H.

Skriv ut