Lørdagskupongen uke 16

Lørdagskupongen henter to kamper fra Premier League, med West Ham som får besøk av Chelsea som toppkamp, ni kamper fra Championship og en kamp fra League One. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Watford vinner hjemme over Millwall og sikrer seg opprykk til Premier League. Den første halvgarderte blir hentet fra kampen mellom Middlesbrough – Sheffield Wednesday i Championship med HU og den andre halvgarderte blir hentet fra kampen mellom Charlton – Peterborough United i League One med UB. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Watford ligger på 2. plass med 25-10-8 og 60-28 i målforskjell med seier over opprykksklare Norwich (1) på bortebane i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og seks seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 17-2-2 og 66-32 i målforskjell med syv seiere på rad etter tapet for Queens Park Rangers (8) i februar og laget vil ha den beste hjemmestatistikken av alle lagene når sesongen er ferdig. Millwall ligger på 10. plass, 26 poeng bak vertene, med 14-17-11 og 41-40 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap og tre seiere på rad. På bortebane er statistikken 8-7-6 og 22-21 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap, seier og tap. Det omvendte oppgjøret i januar endte uavgjort 0-0, men Watford vil med poeng sikre seg opprykk til Premier League etter en sesong i Championship. SIKKER H.

Lørdag 24. april kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 West Ham-Chelsea ENG Premier League H HUB
2 Sheffield Utd-Brighton ENG Premier League H HB
3 Queens PR-Norwich ENG Championship B BU
4 Watford-Millwall ENG Championship H H H
5 Barnsley-Rotherham United ENG Championship H H
6 Cardiff-Wycombe Wanderers ENG Championship H H
7 Middlesbrough-Sheffield Wed ENG Championship H HU HU
8 Nottingham F-Stoke ENG Championship B HB
9 Coventry City-Preston ENG Championship H H
10 Blackburn-Huddersfield ENG Championship H H
11 Derby-Birmingham ENG Championship H H
12 Charlton-Peterborough United ENG League One B UB UB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.