Lørdagskupongen uke 16

Lørdagskupongen henter fem kamper fra Premier League, en kamp fra League One, fire kamper fra Premiership, en kamp fra Allsvenskan og en kamp fra Serie A. Den første sikre hentes fra Premiership der Livingston vinner hjemme over St. Mirren og den andre sikre hentes fra Serie A der Juventus vinner hjemme over Fiorentina.

I Skottland deles Premiership i mesterskapsgruppe og nedrykkgruppe fra og med denne runden. Livingston ligger på 9. plass med 11-9-13 og 35-33 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og seier. På hjemmebane er statistikken 10-2-5 og 27-13 i målforskjell med seier i siste kamp etter tap, to seirer på rad og tre tap på rad. St. Mirren ligger på 11. plass, 21 poeng bak vertene, med 5-6-22 og 24-61 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier og to tap på rad. På bortebane er statistikken 1-5-10 og 12-36 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, to uavgjorte og tre tap på rad. Livingston vant det tilsvarende oppgjøret i desember og det omvendte oppgjøret i august mens St. Mirren vant det omvendte oppgjøret i mars. SIKKER H.

Lørdag 20. april kl. 16:00 U-tips 96
1 Newcastle United—Southampton ENG Premier League H HB
2 Bournemouth—Fulham ENG Premier League H H
3 West Ham United—Leicester City ENG Premier League U HUB
4 Huddersfield Town—Watford ENG Premier League B B
5 Wolverhampton Wanderers—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H HU
6 Accrington Stanley—Luton Town ENG League One B B
7 Kilmarnock—Aberdeen SKO Premiership U UB
8 Livingston—St. Mirren SKO Premiership H H
9 St. Johnstone—Dundee FC SKO Premiership H H
10 Hamilton Academical—Motherwell SKO Premiership H HB
11 Sirius—Malmö FF SVE Allsvenskan B UB
12 Juventus—Fiorentina ITA Serie A H H

Juventus ble slått ut av Champions League denne uken av Ajax etter å ha tapt 2-1 på hjemmebane etter uavgjort 1-1 på bortebane. I Serie A ligger laget på suveren 1. plass, 17 poeng foran Napoli med seks kamper igjen, med 27-3-2 og 65-22 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre seirer på rad og tap. På hjemmebane er statistikken 14-2-0 og 35-10 i målforskjell med fire seirer på rad etter uavgjort. Fiorentina ligger på 10. plass, 44 poeng bak vertene, med 8-16-8 og 46-39 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og tap. På bortebane er statistikken 3-8-5 og 21-22 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to tap på rad, seier og uavgjort. Juventus har vunnet de tre siste oppgjørene mellom lagene og de fire siste oppgjørene mellom lagene på hjemmebane og tror ikke laget taper to kamper på rad og sikrer seriegull med seier. SIKKER H.

Skriv ut

  .