Lørdagskupongen uke 15

Lørdagskupongen henter en kamp fra semifinale i FA-cupen, en kamp fra Premier League, åtte kamper fra Championship og to kamper fra League One. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Swansea vinner hjemme over Wycombe Wanderers. De halvgarderte hentes også fra Championship, i kampene Stoke – Preston med HU og Sheffield Wednesday – Bristol City med HB. Legg merke til at Manchester City spiller borte mot Borussia Dortmund i returoppgjør i Champions League på onsdag etter at tipsene er lagt ut og at kamp 9 Blackburn – Derby trekkes. På grunn av begravelsen til Prins Philip har lørdagskupongen spillefrist klokken 13:25.

Swansea har to seiere på rad etter fire tap på rad og ligger på 3. plass, syv poeng bak Watford på direkte opprykksplass, med 22-9-10 og 50-31 i målforskjell. På hjemmebane er statistikken 11-5-4 og 23-12 i målforskjell med to tap på rad etter seier, tap og tre seiere på rad. Wycombe Wanderers ligger på 24. og sisteplass, 42 poeng bak vertene, med tap i siste kamp etter to seiere på rad, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 3-4-13 og 16-37 i målforskjell med seier over Rotherham United (22) i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. Swansea vant det omvendte oppgjøret med 2-0 og vinner igjen. SIKKER H.

Lørdag 17. april kl. 13:30 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Chelsea-Manchester City ENG FA-cup H HB
2 Wolverhampton-Sheffield Utd ENG Premier League H H
3 Luton-Watford ENG Championship U UB
4 Brentford-Millwall ENG Championship H HU
5 Swansea-Wycombe Wanderers ENG Championship H H H
6 Middlesbrough-Queens PR ENG Championship H H
7 Stoke-Preston ENG Championship U HU HU
8 Sheffield Wed-Bristol City ENG Championship H HB HB
9 * Blackburn-Derby ENG Championship H H
10 Nottingham F-Huddersfield ENG Championship H H
11 Blackpool-Sunderland ENG League One U HUB
12 Charlton-Ipswich Town ENG League One H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 9 Blackburn-Derby trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.