Lørdagskupongen uke 14

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med to kamper fra Premier League og resterende ti kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Liverpool vinner hjemme over Aston Villa. De halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Preston – Brentford med HB og Barnsley – Middlesbrough med HU. Legg merke til at Chelsea spiller kamp mot FC Porto på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i 1. kamp i kvartfinale i Champions League på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Liverpool ligger på 7. plass, á poeng med Tottenham, to poeng bak Chelsea og tre poeng bak West Ham som ligger på den viktige 4. plassen, med 14-7-9 og 51-36 i målforskjell med to seiere på rad etter to tap på rad og seier. På hjemmebane er statistikken 7-2-6 og 22-18 i målforskjell med seks tap på rad etter to uavgjorte på rad. Laget tapte 3-1 på bortebane for Real Madrid i 1. kamp i kvartfinale i Champions League på tirsdag. Aston Villa ligger på 9. plass, fem poeng bak vertene, med 13-5-11 og 42-31 i målforskjell med seier på hjemmebane over Fulham (18) i siste kamp etter tap, to uavgjorte på rad og tap. På bortebane er statistikken 7-3-5 og 19-12 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter tap, seier, uavgjort og seier. Aston Villa vant det omvendte oppgjøret i oktober med 7-2, mens Liverpool vant begge oppgjørene sist sesong og 4-1 i 3. runde i FA-cupen på Villa Park i januar, og tror vertene tar en etterlengtet hjemmeseier. SIKKER H.

Lørdag 10. april kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Liverpool-Aston Villa ENG Premier League H H H
2 Crystal Palace-Chelsea ENG Premier League B UB
3 Derby-Norwich ENG Championship B UB
4 Queens PR-Sheffield Wed ENG Championship H H
5 Cardiff-Blackburn ENG Championship H H
6 Birmingham-Stoke ENG Championship B B
7 Preston-Brentford ENG Championship B HB HB
8 Barnsley-Middlesbrough ENG Championship H HU HU
9 Bournemouth-Coventry City ENG Championship H H
10 Bristol City-Nottingham F ENG Championship H HUB
11 Huddersfield-Rotherham United ENG Championship H H
12 Wycombe Wanderers-Luton ENG Championship B UB
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.