Lørdagskupongen uke 14

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med en kamp fra semifinale i FA-cupen, tre kamper fra Premier League og åtte kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra FA-cupen der Manchester City vinner over Brighton & Hove Albion på Wembley Stadium og den andre sikre hentes fra Premier League der Leicester City vinner borte over Huddersfield Town.

Manchester City har slått ut Newport County fra League Two og Swansea City fra Championship, begge på bortebane, i de to siste rundene. Ligger på 2. plass, før onsdagens kamp i Premier League, to poeng bak Liverpool og 16 poeng foran Tottenham, med 25-2-4 og 81-21 i målforskjell med syv seirer på rad og laget har scoret flest mål av alle lagene så langt denne sesongen. Brighton & Hove Albion har slått ut Derby County fra Championship på hjemmebane og Millwall fra Championship på bortebane etter straffesparkkonkurranse i de to siste rundene. Laget ligger, før onsdagens kamp i Premier League, på 15. plass, 27 poeng bak vertene, med 9-6-15 og 32-43 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad og to tap på rad. Manchester City har vunnet alle tre oppgjørene mellom lagene etter at Brighton & Hove Albion rykket opp i Premier League i 2017. Kampen spilles på Wembley Stadium. SIKKER H.

Lørdag 6. april kl. 16:00 U-tips 96
1 Manchester City—Brighton & Hove Albion ENG FA-cup H H
2 Bournemouth—Burnley ENG Premier League H H
3 Huddersfield Town—Leicester City ENG Premier League B B
4 Newcastle United—Crystal Palace ENG Premier League H HB
5 Birmingham City—Leeds United ENG Championship U HUB
6 Blackburn Rovers—Stoke City ENG Championship H HB
7 Brentford—Derby County ENG Championship H H
8 Millwall—West Bromwich Albion ENG Championship B B
9 Preston North End—Sheffield United ENG Championship U UB
10 Rotherham United—Nottingham Forest ENG Championship B B
11 Sheffield Wednesday—Aston Villa ENG Championship U UB
12 Swansea City—Middlesbrough ENG Championship H HB

Huddersfield Town ligger på 20. og sisteplass, og er klare for nedrykk til Championship, med 3-5-24 og 18-59 i målforskjell med fire tap på rad etter seieren på hjemmebane over Wolverhampton Wanderers (7), som var den første på 15 kamper. På hjemmebane er statistikken 2-2-12 og 7-24 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og syv tap på rad. Leicester City ligger på 9. plass, 30 poeng foran vertene, med 13-5-14 og 42-43 i målforskjell med tre seirer på rad etter tap og seier. På bortebane er statistikken 6-3-7 og 21-24 i målforskjell med seier i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tap. Leicester City vant det omvendte oppgjøret i september med 3-1. SIKKER B.

Skriv ut