Lørdagskupongen uke 11

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med en kamp fra Premier League, en kamp fra kvartfinale i FA-cupen og resterende ti kamper fra Championship. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Championship der Watford vinner hjemme over Birmingham. De halvgarderte hentes også fra Championship, i oppgjørene mellom Reading – Queens PR og Coventry City – Wycombe Wanderers, begge med HU. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Watford, som sist sesong endte på 19. plass i Premier League, ligger på 2. plass med 21-9-7 og 52-26 i målforskjell med fire seiere på rad etter tap og fire seiere på rad. På hjemmebane er statistikken 14-2-2 og 35-12 i målforskjell med fire seiere på rad etter tap og tre seiere på rad og laget har den beste statistikken på hjemmebane av alle lagene så langt denne sesongen. Birmingham ligger på 21. plass, tre poeng over nedrykksstreken og 37 poeng bak vertene, med 8-11-17 og 26-46 i målforskjell med to tap på rad etter uavgjort, seier og tap. På bortebane er statistikken 5-8-5 og 14-15 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, seier og to tap på rad. Spiller hjemmekamp mot Reading (5) på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Watford vant det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Lørdag 20. mars kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Brighton-Newcastle ENG Premier League H HB
2 Everton-Manchester City ENG FA-cup U HUB
3 Swansea-Cardiff ENG Championship H H
4 Norwich-Blackburn ENG Championship H H
5 Watford-Birmingham ENG Championship H H H
6 Reading-Queens PR ENG Championship U HU HU
7 Barnsley-Sheffield Wed ENG Championship H H
8 Millwall-Middlesbrough ENG Championship H HU
9 Stoke-Derby ENG Championship H H
10 Bristol City-Rotherham United ENG Championship H H
11 Preston-Luton ENG Championship B HB
12 Coventry City-Wycombe Wanderers ENG Championship H HU HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.