Lørdagskupongen uke 11

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Manchester City vinner hjemme over Burnley og den andre sikre hentes fra Championship der Queens Park Rangers vinner hjemme over Barnsley.

Manchester City ligger på 2. plass, 25 poeng bak Liverpool og fire poeng foran Leicester City, med tap på bortebane for byrival Manchester United (5) i siste kamp etter to seirer på rad, tap og seier. På hjemmebane er statistikken 9-2-2 og 32-12 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort og tre seirer på rad. Burnley ligger på 10. plass, 18 poeng bak vertene, med 11-6-12 og 34-40 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter to seirer på rad og uavgjort. På bortebane er statistikken 4-4-6 og 14-21 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad og to tap på rad. Manchester City har vunnet de fire siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte. SIKKER H.

Lørdag 14. mars kl. 16:00 U-tips 96
1 * Aston Villa—Chelsea ENG Premier League B B
2 * Manchester City—Burnley ENG Premier League H H
3 * Brighton & Hove Albion—Arsenal ENG Premier League B HB
4 * Newcastle United—Sheffield United ENG Premier League U UB
5 * Bournemouth—Crystal Palace ENG Premier League H H
6 * Norwich City—Southampton ENG Premier League U HUB
7 * Sheffield Wednesday—Nottingham Forest ENG Championship H HB
8 * Luton Town—Preston North End ENG Championship B B
9 * Blackburn Rovers—Bristol City ENG Championship H HB
10 * Middlesbrough—Swansea City ENG Championship H HB
11 * Millwall FC—Derby County ENG Championship H H
12 * Queens Park Rangers—Barnsley ENG Championship H H
* Alle kampene trekkes

Queens Park Rangers ligger på 13. plass med 14-8-15 og 58-62 i målforskjell med seier i siste kamp etter uavgjort, seier, uavgjort, seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 8-5-6 og 37-33 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad, tap og to seirer på rad. Barnsley ligger på 24. og sisteplass, 16 poeng bak vertene, med 8-10-19 og 42-62 i målforskjell med to tap på rad etter tre seirer på rad. På bortebane er statistikken 3-3-12 og 16-29 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad og tre tap på rad. Queens Park Rangers har vunnet de to siste tilsvarende oppgjørene mellom lagene. SIKKER H.

Skriv ut