Lørdagskupongen uke 11

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med to kamper fra kvartfinale i FA-cupen, tre kamper fra Premier League og syv kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra FA-cupen der Manchester City vinner borte over Swansea City og den andre sikre hentes fra Premier League der West Ham United vinner hjemme over Huddersfield Town. Legg merke til at flere av lagene i Championship spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Swansea City har slått ut Gillingham fra League One og Brentford fra Championship i de to siste rundene. Ligger på 15. plass i Championship med 13-8-14 og 45-43 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier og to tap på rad, der alle tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er statistikken 8-4-5 og 26-20 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og seier. Manchester City har slått ut Burnley fra Championship på hjemmebane og  Newport County fra League Two på bortebane i de to siste rundene. Ligger på 1. plass i Premier League med 24-2-4 og 79-21 i målforskjell med seks seirer på rad. På bortebane er statistikken 9-2-3 og 26-9 i målforskjell med to seirer på rad etter tap og to seirer på rad. Manchester City vant 7-0 på hjemmebane over Schalke 04 i returoppgjøret i 8-delsfinale i Champions League på tirsdag og selv om laget kanskje sparer mange av de beste spillerne bør det bli seier. SIKKER B.

Lørdag 16. mars kl. 16:00 U-tips 96
1 Wolverhampton Wanderers—Manchester United ENG FA-cup H HB
2 Swansea City—Manchester City ENG FA-cup B B
3 Burnley—Leicester City ENG Premier League H HB
4 West Ham United—Huddersfield Town ENG Premier League H H
5 Bournemouth—Newcastle United ENG Premier League U HUB
6 Rotherham United—Norwich City ENG Championship B B
7 Brentford—West Bromwich Albion ENG Championship H HB
8 Aston Villa—Middlesbrough ENG Championship H H
9 Sheffield Wednesday—Blackburn Rovers ENG Championship H HB
10 Stoke City—Reading FC ENG Championship H HU
11 Hull City—Queens Park Rangers ENG Championship H H
12 Ipswich Town—Nottingham Forest ENG Championship B B

West Ham United ligger på 9. plass med 11-6-13 og 37-43 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap og seier og der tapene har kommet på bortebane. På hjemmebane er statistikken 7-3-5 og 23-20 i målforskjell med to seirer på rad etter uavgjort og seier. Huddersfield Town ligger på 24. og sisteplass, 25 poeng bak vertene, med 3-5-22 og 15-53 i målforskjell med to tap på rad etter seier og fem tap på rad. På bortebane er statistikken 1-3-10 og 8-29 i målforskjell med tre tap p rad etter uavgjort og fire tap på rad. Lagene spilte uavgjort i det omvendte oppgjøret i november mens West Ham United vant begge oppgjørene sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut