Lørdagskupongen uke 10

Lørdagskupongen henter kamper fra England med en kamp fra kvartfinalen i FA-cupen, tre kamper fra Premier League og åtte kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra kvartfinalen i FA-cupen der Arsenal vinner hjemme over Lincoln City og den andre sikre hentes fra Championship der Norwich City vinner hjemme over Blackburn Rovers.

Arsenal har slått ut Preston North End, Sutton United og Southampton på veien til kvartfinalen, alle på bortebane. I Premier League ligger laget på 5. plass på tabellen med 15-5-6 og 55-31 i målforskjell med to tap på de tre siste kampene, der tapene har kommet på bortebane mot Chelsea (1) og Liverpool (4) og seier hjemme over Hull City (19). På hjemmebane er statistikken 9-2-2 og 26-13 i målforskjell med seks seirer på de syv siste kampene. Lincoln City har vært gjennom seks kamper for å komme til kvartfinalen og har slått ut blant annet Brighton & Hove Albion og Ipswich Town på veien. Laget ligger på 1. plass på tabellen i National League med 22-6-6 og 67-32 i målforskjell med seier i siste kamp etter to uavgjorte. På bortebane er statistikken 11-2-4 og 30-18 i målforskjell med tre seirer og en uavgjoprt på de fire siste. Arsenal røyk ut av Champions League på tirsdag etter 5-1 tap hjemme for Bayern München og laget tapte også det samme på bortebane, men forventer ikke noe annet enn hjemmeseier i denne kampen. SIKKER H.

Lørdag 11. mars 15:55 U-tips 96
1 Arsenal—Lincoln City ENG FA-cup H H
2 Everton—West Bromwich Albion ENG Premier League H H
3 Bournemouth—West Ham United ENG Premier League B HB
4 Hull City—Swansea City ENG Premier League H HU
5 Newcastle United—Fulham ENG Championship H H
6 Brentford—Huddersfield Town ENG Championship U HUB
7 Leeds United—Queens Park Rangers ENG Championship H H
8 Preston North End—Reading FC ENG Championship U HU
9 Aston Villa—Sheffield Wednesday ENG Championship U HU
10 Norwich City—Blackburn Rovers ENG Championship H H
11 Barnsley—Ipswich Town ENG Championship H HB
12 Cardiff City—Birmingham City ENG Championship H H

Norwich City ligger på 8. plass på tabellen med 15-8-13 og 61-54 i målforskjell med fem kamper uten seier. På hjemmebane er statistikken 11-3-3 og 37-16 i målforskjell med to uavgjorte på rad etter fire seirer på rad. Blackburn Rovers ligger på 20. plass på tabellen, 16 poeng bak vertene, med 9-10-16 og 40-51 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad. På bortebane er statistikken 2-4-10 og 15-26 i målforskjell med tre uavgjorte og fire tap på de syv siste kampene. Vertene har tre strake seirer mot gjestene, sist 4-1 på bortebane i den første serierunden. SIKKER H.

Skriv ut