Lørdagskupongen uke 10

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med tre kamper fra Premier League, åtte kamper fra Championship og finalen i Football League Trophy sesongen 2019/2020. I MU 9-2-148 hentes den sikre fra Premier League der Manchester City vinner borte over Fulham. De halvgarderte blir hentet fra Championship mellom Queens PR – Huddersfield med HU og Cardiff – Watford med UB. Legg merke til at Manchester City, Barnsley og Derby spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Fulham ligger på 18. plass, á poeng med Brighton på sikker plass, med 5-11-12 og 22-33 i målforskjell med seier på bortebane over Liverpool (8) i siste kamp etter tap, uavgjort, seier og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 2-4-8 og 8-18 i målforskjell med tap i siste kamp etter seieren over Sheffield United (20), uavgjort og tre tap på rad, alle mot lagene som ligger på plassene rett bak Manchester City. Manchester City ligger på 1. plass, elleve poeng foran Manchester United, med 20-5-3 og 56-19 i målforskjell med tap på hjemmebane for Manchester United i siste kamp etter 15 seiere på rad. På bortebane er statistikken 9-3-1 og 25-8 i målforskjell med syv seiere på rad. Får besøk av Southampton på onsdag etter at tipsene er lagt ut. Manchester City har vunnet de ti siste oppgjørene mellom lagene, hjemme og borte, og vinner igjen. SIKKER B.

Lørdag 13. mars kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Fulham-Manchester City ENG Premier League B B B
2 Everton-Burnley ENG Premier League H H
3 Crystal Palace-West Bromwich ENG Premier League H H
4 Birmingham-Bristol City ENG Championship H HU
5 Bournemouth-Barnsley ENG Championship H H
6 Derby-Millwall ENG Championship U HU
7 Middlesbrough-Stoke ENG Championship H H
8 Nottingham F-Reading ENG Championship H HB
9 Queens PR-Huddersfield ENG Championship H HU HU
10 Cardiff-Watford ENG Championship B UB UB
11 Wycombe Wanderers-Preston ENG Championship U HUB
12 Portsmouth-Salford City ENG Football League Trophy H H
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.