Lørdagskupongen uke 10

Lørdagskupongen henter alle kampene fra England med seks kamper fra Premier League og seks kamper fra Championship. Den første sikre hentes fra Premier League der Sheffield United vinner hjemme over Norwich City og den andre sikre hentes fra Championship der Leeds United vinner hjemme over Huddersfield Town. Legg merke til at flere av lagene spiller kamper i 5. runde i FA-cupen etter at tipsene er lagt ut.

Sheffield United ligger på 8. plass med 10-10-7 og 29-25 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter to seirer på rad, tap og uavgjort. På hjemmebane er statistikken 6-3-5 og 16-13 i målforskjell med uavgjort i siste kamp etter seier, tap for Manchester City (2), seier og uavgjort. Vant 2-1 på bortebane over Reading FC i 5. runde i FA-cupen på tirsdag. Norwich City ligger på 20. og sisteplass, 19 poeng bak vertene, med 5-6-17 og 25-51 i målforskjell med seier på hjemmebane over Leicester City (3) i siste kamp etter to tap på rad, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 1-3-10 og 6-25 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. Skal spille bortekamp mot Tottenham i 5. runde i FA-cupen etter at tipsene er lagt ut. Sheffield United vant det omvendte oppgjøret i desember og tilsvarende oppgjør i Championship sist sesong. SIKKER H.

Lørdag 7. mars kl. 16:00 U-tips 96
1 Burnley—Tottenham ENG Premier League H HB
2 Sheffield United—Norwich City ENG Premier League H H
3 Wolverhampton Wanderers—Brighton & Hove Albion ENG Premier League H H
4 Arsenal—West Ham United ENG Premier League H H
5 Southampton—Newcastle United ENG Premier League B HB
6 Crystal Palace—Watford ENG Premier League B HB
7 Swansea City—West Bromwich Albion ENG Championship U HUB
8 Leeds United—Huddersfield Town ENG Championship H H
9 Brentford—Sheffield Wednesday ENG Championship H H
10 Preston North End—Queens Park Rangers ENG Championship U HU
11 Birmingham City—Reading FC ENG Championship H HB
12 Stoke City—Hull City ENG Championship H H

Leeds United ligger på 2. plass, et poeng bak West Bromwich Albion, med 20-8-8 og 54-30 i målforskjell med fire seirer på rad etter uavgjort. På hjemmebane er statistikken 10-4-3 og 24-13 i målforskjell med to seirer på rad etter tap, seier og tap. Huddersfield Town ligger på 17. plass, 26 poeng bak vertene, med 11-9-16 og 45-56 i målforskjell med to seirer på rad, begge på hjemmebane, etter tap, uavgjort og tap. På bortebane er statistikken 4-4-9 og 21-31 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort, tap, seier og to tap på rad. Leeds United vant det omvendte oppgjøret i desember. SIKKER H.

Skriv ut