Lørdagskupongen uke 1

Lørdagskupongen henter alle kampene fra 3. runde i FA-cupen, der lagene fra Premier League og Championship er med for første gang denne sesongen. I MU 9-2-148 blir den sikre Manchester United som vinner hjemme over Watford. Den første halvgarderte blir Blackpool – West Bromwich med HB og den andre halvgarderte blir Bristol Rovers – Sheffield Utd med UB. Legg merke til at Manchester United spiller hjemmekamp mot byrival Manchester City i semifinale i ligacupen på onsdag etter at tipsene er lagt ut, og der vinneren skal møte Tottenham.

Manchester United ligger på 2. plass i Premier League, à poeng med Liverpool med en kamp mindre spilt, med 10-3-3 og 33-24 i målforskjell med åtte seiere og to uavgjorte på de siste ti kampene. På hjemmebane er statistikken 4-2-3 og 12-13 i målforskjell med tre seiere på rad etter uavgjort og seier. Watford, som sist sesong endte på 19. plass i Premier League, ligger på 6. plass i Championship med 10-7-5 og 25-17 i målforskjell med tap i siste kamp etter seier, tap, uavgjort og to seiere på rad. På bortebane ligger laget på 16. plass på statistikken med 2-5-4 og 5-8 i målforskjell med to tap på rad etter seier og tre uavgjorte på rad, og laget har scoret færrest mål av alle lagene på bortebane denne sesongen, men også sluppet inn nest færrest. Manchester United har ikke tapt på hjemmebane for Watford i de syv siste oppgjørene. SIKKER H.

Lørdag 9. januar kl. 16:00 U-tips 96 rekker MU 9-2-148
1 Manchester United-Watford ENG FA-cup H H H
2 * Southampton-Shrewsbury Town ENG FA-cup H H
3 Brentford-Middlesbrough ENG FA-cup U HUB
4 Huddersfield-Plymouth Argyle ENG FA-cup H H
5 Arsenal-Newcastle ENG FA-cup H HU
6 Stoke-Leicester ENG FA-cup B HB
7 Burnley-Milton Keynes Dons ENG FA-cup H H
8 Blackpool-West Bromwich ENG FA-cup H HB HB
9 Bristol Rovers-Sheffield Utd ENG FA-cup B UB UB
10 Wycombe Wanderers-Preston ENG FA-cup B B
11 * Oldham Athletic-Bournemouth ENG FA-cup B B
12 Blackburn-Doncaster Rovers ENG FA-cup U HU
M-U 9-2-148 krever foruten den sikre og de to halvgarderte kampene at minimum fem av de øvrige ni U-tipsene går inn for å ha mulighet til premie.
* Kamp 2 Southampton-Shrewsbury Town trekkes
* Kamp 11 Oldham Athletic-Bournemouth trekkes
print
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.