Lørdagskupongen uke 1

Lørdagskupongen henter alle kampene fra den 3. runden i FA-cupen i England og lagene fra Premier League og Championship spiller sine første kamper i turneringen. Som den første sikre velges Arsenal som vinner borte over Blackpool og som den andre sikre velges Chelsea som vinner hjemme over Nottingham Forest. Legg merke til at flere av lagene i Premie League spiller kamper på onsdag etter at tipsene er lagt ut.

Blackpool ligger på 10. plass i League One med 9-8-8 og 26-25 i målforskjell med tap i siste kamp etter uavgjort og tre tap på rad. På hjemmebane er statistikken 6-3-4 og 17-13 i målforskjell med to tap på rad etter to seirer på rad. Slo ut Exeter City fra League Two i 1. runde og måtte ut i ekstraomganger på hjemmebane i omkampen i 2. runde mot Solihull Moors fra National League etter å ha spilt 0-0 på bortebane. Arsenal ligger på 5. plass i Premier League med 12-5-4 og 46-31 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. På bortebane er statistikken 4-3-3 og 22-21 i målforskjell med tap, uavgjort og tap på de tre siste kampene. Blackpool røyk ut i 1. runde sist sesong og tror det stopper her. SIKKER B.

Lørdag 5. januar kl. 16:00 U-tips 96
1 Blackpool—Arsenal ENG FA-cup B B
2 Newcastle United—Blackburn Rovers ENG FA-cup H H
3 Bristol City—Huddersfield Town ENG FA-cup H HB
4 Norwich City—Portsmouth ENG FA-cup H H
5 Chelsea—Nottingham Forest ENG FA-cup H H
6 Derby County—Southampton ENG FA-cup H HU
7 Gillingham FC—Cardiff City ENG FA-cup B UB
8 Aston Villa—Swansea City ENG FA-cup H HU
9 Middlesbrough—Peterborough United ENG FA-cup U HU
10 Bolton Wanderers—Walsall FC ENG FA-cup U HUB
11 Accrington Stanley—Ipswich Town ENG FA-cup H H
12 Fleetwood Town—AFC Wimbledon ENG FA-cup H H

Chelsea ligger på 4. plass i Premier League med 13-4-3 og 38-16 i målforskjell med to seirer på rad etter tap. På hjemmebane er statistikken 6-3-1 og 19-8 i målforskjell med tap i siste kamp etter to seirer på rad. Nottingham Forest ligger på 7. plass i Championship med 9-12-5 og 39-29 i målforskjell med en av hver på de tre siste kampene. På bortebane er statistikken 3-8-2 og 22-17 i målforskjell med tap i siste kamp etter tre uavgjorte på rad. Chelsea er regjerende mester etter å ha slått Manchester United i finalen sist sesong. SIKKER H.

Skriv ut

  .